Hometrainer van Kettler voor het perfecte lichaam

Houd jij ook van een strak lichaam en wil je dit voor de zomermaanden aanbreken zo goed mogelijk trainen? Koop dan een hometrainer van Kettler. Je raakt snel je overtollige kilo’s kwijt en sporten wordt ook nog eens leuk.

Verschillende modellen

Op fitnessapparaat.nl staan een tiental verschillende modellen van de hometrainer Kettler. Om precies te zijn zeventien. Zo zit er verschil in het aantal kilo dat het apparaat aankan, de verschillende programma’s en het aantal niveau’s waar je op kunt trainen.

Prijs-kwaliteitverhouding

De ‘Kettler Axion Hometrainer’ is meteen de duurste hometrainer uit alle keuzemogelijkheden. Dit komt doordat hij gratis gemonteerd wordt, een gewicht van maar liefst 180 kilo aankan, keuze heeft uit vijftien verschillende programma’s en beschikt over dertig trainingsniveau’s. Als je deze hometrainer van fitnessapparaat.nl vergelijkt met de ‘Kettler E5 Hometrainer’ valt de prijs als eerst op. Deze kost namelijk maar €649. Dit komt doordat je een maximaal lichaamsgewicht van 150 kilo mag hebben als je dit apparaat wilt gebruiken. Dit is dertig kilo minder dan bij de “Kettler Axion Hometrainer’. Ook zijn er maar acht verschillende programma’s en maar vijf niveau’s waar je op kunt trainen.