Handige fietsaccessoires

Wanneer je in de wielersport zit, zijn een groot aantal accessoires onmisbaar. Sport44.com heeft een groot assortiment aan accessoires die elke fietser nodig heeft onderweg.

Eten en drinken

Onderweg zul je moeten eten en drinken om je lichaam van energie te voorzien. Je kunt je drinken meenemen in een bidon. De bidon kun je in een handige bidonhouder op je fiets plaatsen, zodat je er te allen tijde bij kunt, maar de bidon je niet in de weg hangt. Etenswaren neem je mee in een rugzak of één van de vele tassen die je aan je fiets kunt binden. Er zijn zelfs rugzakken die een ingebouwd drinksysteem hebben, dan sla je twee vliegen in één klap.

Veiligheid

Je veiligheid is van groot belang tijdens het fietsen. Zorg dat je voor- en achterlicht het doet en dat je reflecterende materialen draagt. Iets simpels als een fietsbel is ook echt onmisbaar wanneer je op hoge snelheid langs iemand rijdt! Kies daarnaast voor een goed slot voor je fiets.

Reparatie en verzorging

Tijdens een rit zal het wel eens voorkomen dat je een lekke band krijgt. Zorg dat je het juiste gereedschap bij je hebt om onderweg kleine reparaties uit te kunnen voeren en smeermiddelen en dergelijke voor het onderhoud van je fiets.

Alle benodigde fietsaccessoires vind je op Sport44.com. Zorg dat je set compleet is en je veilig op weg kunt gaan