In het volgende artikel wordt de website Gezondbegin.nl besproken. Op het eerste gezicht kan de website er nogal breed en overweldigend uitzien. Daarom wordt in het volgende artikel meer duidelijkheid gegeven over de website, en hoe deze precies in elkaar zit. Wat is Gezondbegin.nl precies, hoe zit de website in elkaar en wat voor informatie vind je allemaal op de website terug? Gezondbegin.nl is een ontzettende handige website, met uiteenlopende informatie over allerlei onderwerpen die met voeding en gezondheid te maken hebben. In dit artikel kun je alles lezen over deze handige website.

Verschillende categorieën

Er staat ontzettend veel informatie, afkomstig uit veel verschillende soorten artikelen op Gezondbegin.nl. Daarom verdeelt de website alle artikelen onder in drie aparte categorieën: voeding, aandoeningen en medicijnen. Rechtsbovenin op de website vind je deze categorieën.

Voeding

In de categorie voeding vind je uiteenlopende artikelen over voeding. De onderwerpen van deze artikelen lopen uiteen van avocado tot alcohol. Ook kun je er artikelen over kruiden, voedingssupplementen en diëten terugvinden. Verder worden ook fabels en feiten die gelden rondom eten besproken, en bevestigd of ontkracht.

Aandoeningen

De categorie aandoeningen is meer van medische aard. In deze categorie vind je artikelen over verschillende gezondheidsklachten en problemen. Er zijn artikelen over zowel fysieke lichamelijke klachten terug te vinden, maar ook over mentale klachten. De artikelen over aandoeningen zijn gericht op het geven van informatie over de symptomen, de oorzaak en de behandeling van een bepaalde aandoening.

Medicijnen

Naar informatie over voeding en informatie over aandoeningen, heeft Gezondbegin.nl ook veel artikelen met informatie over medicijnen. In deze artikelen over specifieke medicijnen is informatie terug te vinden over dingen als de geschiedenis en herkomst van het medicijn, de werking van het medicijn, de aandoening waar het medicijn tegen kan helpen, de eventuele bijwerkingen die gebruik van het medicijn kan veroorzaken, het juiste gebruik van het medicijn en de dosering waarin het medicijn gebruikt kan worden.

Categorieën gezondheid

Naast de onderverdeling in de categorieën voeding, aandoeningen en medicijnen maakt Gezondbegin.nl ook gebruik van specifiekere categorieën, die bijvoorbeeld gericht zijn op bepaalde delen van het lichaam. Zo vind je de categorie Blaas, Buikholte, Darmen en Hart terug aan de rechterkant van de website. Deze specifieke categorieën zijn niet alleen maar gericht op het menselijk lichaam: de categorieën Dieet, Fitness, Kinderen, Cardio en Kleding zijn ook in het rechter scherm terug te vinden.

Zoekfunctie

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek artikel over een bepaald onderwerp, kun je dit onderwerp invoegen in de zoekbalk rechtsboven op de website. Zoek je bijvoorbeeld op de zoekterm ‘Verkoudheid’, dan vind je alle artikelen waar dit woord in terugkomt. De zoekfunctie is dus ideaal om specifieke onderwerpen eenvoudig terug te vinden.

Uitgelichte artikelen

Zoals eerder genoemd gaan de artikelen op Gezondbegin.nl over zeer verschillende en interessante onderwerpen. Om een beter beeld te geven van deze onderwerpen volgt hieronder een lijstje met de meest recent gepubliceerde artikelen op de website:

  • E621, ook wel MSG: slecht voor je? Nee!
  • Avocado gezond?
  • Overgangsklachten in de overgang
  • Creatine
  • Artrose Symptomen, Oorzaak & Behandeling
  • Netelroos Symptomen & Behandeling
  • Spirulina gezondheidsvoordelen
  • Hielspoor Symptomen, Oorzaken & Behandeling
  • Glucosamine
  • Vermoeidheid tegengaan

Alles weten over gezondheid begint bij Gezondbegin.nl

Gezondbegin.nl is een uitgebreide website over allerlei onderwerpen rondom gezondheid in het algemeen. De website bevat veel verschillende artikelen gericht op uiteenlopende onderwerpen. Op de website vind je vaak nieuwe leerzame artikelen over gezondheid, die interessant zijn om te lezen. Daarnaast is de website ook ideaal om te gebruiken wanneer je op zoek bent naar informatie over een specifiek onderwerp op het gebied van gezondheid. Van voeding, tot aandoeningen, tot medicijnen: alles kun je op Gezondbegin.nl terugvinden.

Kettlebells zijn niets nieuws, maar de populariteit neemt enorm toe in de fitnesswereld. Wanneer een kettlebell oefening goed wordt uitgevoerd zijn de oefeningen extreem effectief. De oefeningen zorgen voor extra lichaamskracht en een beter uithoudingsvermogen.

Kettlebells worden vaak verkeerd gebruikt. Met elke technische beweging en lift is goede coaching nodig om het maximale uit de oefening te halen.

Iedereen zegt altijd dat de besten de besten zijn omdat zij de basis beter beheersen dan anderen. De basis is de sleutel tot succes in kettlebell oefeningen. Als je ervoor zorgt dat je de oefening correct kan uitvoeren, zul je al gauw betere resultaten krijgen.

Onderstaande work-outs zijn de 3 beste oefeningen om uit te voeren wanneer je met een kettlebell wilt trainen. Als je deze kettlebell oefeningen correct uitvoert krijg je al snel een beter lichaam! Meer weten over de Kettlebell en Kettlebell oefeningen? Kijk op Fitwinkel.nl.

Oefening 1 De Kettlebell Swing

De kettlebell swing is van oorsprong een Russische oefening. Bij deze oefening maak je een slingerende beweging waarbij de kettlebell maximaal tot schouderhoogte komt. Dit is een zeer effectieve kettlebell oefening wanneer dit correct uitgevoerd wordt. Deze work-out is een oefening waarbij je meerdere trainingsdoeleinden hebt. Kracht en uithoudingsvermogen worden gecombineerd in één oefening.

De kettlebell Swing wordt gezien als de beste kettlebell oefening omdat je veel verschillende spiergroepen traint, je hebt een extreem hoge vetverbranding en je breidt je uithoudingsvermogen enorm uit.

Oefening 2 De Goblet Squat

Squatten is een populaire oefening met vele verschillende varianten. De kettlebell goblet squat is een totale lichaamsoefening dat meer mobiliteit biedt. Je voert de Goblet Squat uit door een squat te doen met een kettlebell in je handen. Deze kettlebell oefening is ook te doen met zwaardere gewichten wat zorgt voor nog meer weerstand, wat resulteert in een betere uithoudingsvermogen en spieropbouw.

Dit is een van de kettlebell oefeningen die gemakkelijk te leren zijn. Deze kun je ook meteen toevoegen in je training.

Oefening 3 The Clean

Deze Kettlebell oefening is net zoals de kettlebell swing een explosieve oefening voor lichaamskracht en uithoudingsvermogen. Het verschil is dat je de kettlebell hier omhoog tilt met 1 hand en niet slingert zoals bij de kettlebell swing.

Deze oefening kan tijd kosten om te leren. Maar wanneer je deze oefening correct kan uitvoeren is het essentieel om dit toe te voegen in jouw volgende kettlebell work-out!

De Kettlebell Clean oefening kan gecombineerd worden met een andere oefening, de Kettlebell press om nog meer uit je oefeningen te halen. Door deze twee oefeningen te combineren kun je meer lichaamskracht opbouwen en je uithoudingsvermogen verbeteren.

Houd jij ook van een strak lichaam en wil je dit voor de zomermaanden aanbreken zo goed mogelijk trainen? Koop dan een hometrainer van Kettler. Je raakt snel je overtollige kilo’s kwijt en sporten wordt ook nog eens leuk.

Verschillende modellen

Op fitnessapparaat.nl staan een tiental verschillende modellen van de hometrainer Kettler. Om precies te zijn zeventien. Zo zit er verschil in het aantal kilo dat het apparaat aankan, de verschillende programma’s en het aantal niveau’s waar je op kunt trainen.

Prijs-kwaliteitverhouding

De ‘Kettler Axion Hometrainer’ is meteen de duurste hometrainer uit alle keuzemogelijkheden. Dit komt doordat hij gratis gemonteerd wordt, een gewicht van maar liefst 180 kilo aankan, keuze heeft uit vijftien verschillende programma’s en beschikt over dertig trainingsniveau’s. Als je deze hometrainer van fitnessapparaat.nl vergelijkt met de ‘Kettler E5 Hometrainer’ valt de prijs als eerst op. Deze kost namelijk maar €649. Dit komt doordat je een maximaal lichaamsgewicht van 150 kilo mag hebben als je dit apparaat wilt gebruiken. Dit is dertig kilo minder dan bij de “Kettler Axion Hometrainer’. Ook zijn er maar acht verschillende programma’s en maar vijf niveau’s waar je op kunt trainen.

Op de sportschool maak je gebruik van veel verschillende crosstrainers aangezien er vaak meerdere staan en je soms van sportschool wisselt. Na de trainingen ontstaat soms de wens om het gesport naar huis te verplaatsen in plaats van een openbare ruimte. Een eigen sportkamer ontstaat pas helemaal wanneer de crosstrainer zich bij de verzameling fitnessapparaten voegt. Valt het niet op in hoeveel sportscholen er armen en benen op getraind kunnen worden? Deze trainer keert natuurlijk nooit zo vaak terug als hij niet super zou werken voor allerlei sporters die zich in het zweet komen werken. Heerlijk moet het zijn om straks een eigen exemplaar te bezitten waar je op traint wanneer het jou uitkomt.

Een crosstrainer naar wens
Onder het assortiment op FitWinkel.nl vallen diverse crosstrainers met ieder zijn eigen kenmerken. Aan de koper de taak om duidelijkheid te scheppen over de voorkeuren die hij heeft. Wanneer hij voor het eerst gaat voor de verkoop van een crosstrainer zou dat een wat eenvoudiger variant kunnen zijn. Andere types vallen op door hun stevigere bouw waardoor ze meer gewicht kunnen dragen. Ook dat is iets om op te letten wanneer hij bijvoorbeeld het plan heeft opgevat om gewicht te verliezen. Goed advies luidt verder om overal eens aandacht te schenken aan de verschillende trainingsprogramma´s op het fitnesstoestel. Al snel blijken dat er meer te zijn dan in eerste instantie gedacht. Voorafgaand aan de aankoop valt daar nog wat op in te spelen. Alles bij elkaar afgewogen komt iedere sporter uiteindelijk uit bij zijn beste crosstrainer.

Gorilla wear waait over vanuit de States. In Amerika is Gorilla Wear al een ware rage, het zal niet lang duren voordat deze eigentijdse sportkleding ook de sportieve Nederlanders zal raken.
Gorilla Wear heeft een uitgebreide collectie van sportkleding en accessoires voor mannen en vrouwen. De collectie is erg modern en eigentijds door de vormen en de kleuren. Wanneer u deze sportkleren ziet zult u nog gemotiveerder raken om te gaan sporten, het dragen van deze kleding is gewoon een feestje op zich.

Momenteel is Gorilla Wear nog niet in winkels te verkrijgen in Nederland, maar via www.gorillawear.com kunt u ervoor zorgen dat u in deze unieke kleding kunt sporten.

Het design van de kleding en sportaccessoires is hip en uniek. Stoere kleurcombinaties met de Gorilla erop is kenmerkend voor dit merk.
Naast de sportkleding heeft Gorilla wear nu ook sweatshirts. Deze zijn erg geschikt om na het sporten te dragen zodat men niet teveel afkoelt. De pasvorm, het draagcomfort en de uitstraling van deze sweatshirts maakt dat je ze niet meer uit wilt doen en ze ook buiten de sportschool graag draagt.

Wilt u hip en trashy de sportschool in? Wilt u nog gemotiveerder worden om te sporten en de gorilla in jezelf te vinden? Ga dan snel naar www.gorillawear.com/nl en bestel deze unieke sportkleding!

Wanneer je een fervent fietser bent, is de kans groot dat je je fiets graag mee op vakantie wilt nemen. Vaak is het heel vernieuwend om in het buitenland je wielersport te gaan beoefenen. Afhankelijk van het land heb je andere weersomstandigheden en een ander soort landschap. Je kunt voor je plezier in de mooie natuur gaan fietsen, maar je kunt natuurlijk ook specifiek voor een land kiezen om in die omstandigheden te gaan trainen. Wat de reden ook is, je wilt graag dat je fiets veilig en onbeschadigd op de bestemming aankomt. Daarbij is de keuze in een geschikte fietsdrager van groot belang.

Sport44.com heeft verschillende soorten fietsdragers in het assortiment van de topmerken Thule en Elite. Dit zijn fietsdragers die van erg licht materiaal zijn gemaakt, maar toch van zeer hoge kwaliteit zijn. Er zijn drie soorten fietsdragers beschikbaar, namelijk dragers voor op het dak van de auto, dragers voor bevestiging aan de dakklep en dragers voor op de trekhaak. Je kunt het assortiment bekijken en erachter komen welke drager het meest geschikt is voor jouw auto en fiets. Wanneer je er niet uitkomt, kun je altijd de hulp inschakelen van Sport44.com, zodat je zeker weet dat je een goede keuze zult maken.

Wanneer je in de wielersport zit, zijn een groot aantal accessoires onmisbaar. Sport44.com heeft een groot assortiment aan accessoires die elke fietser nodig heeft onderweg.

Eten en drinken

Onderweg zul je moeten eten en drinken om je lichaam van energie te voorzien. Je kunt je drinken meenemen in een bidon. De bidon kun je in een handige bidonhouder op je fiets plaatsen, zodat je er te allen tijde bij kunt, maar de bidon je niet in de weg hangt. Etenswaren neem je mee in een rugzak of één van de vele tassen die je aan je fiets kunt binden. Er zijn zelfs rugzakken die een ingebouwd drinksysteem hebben, dan sla je twee vliegen in één klap.

Veiligheid

Je veiligheid is van groot belang tijdens het fietsen. Zorg dat je voor- en achterlicht het doet en dat je reflecterende materialen draagt. Iets simpels als een fietsbel is ook echt onmisbaar wanneer je op hoge snelheid langs iemand rijdt! Kies daarnaast voor een goed slot voor je fiets.

Reparatie en verzorging

Tijdens een rit zal het wel eens voorkomen dat je een lekke band krijgt. Zorg dat je het juiste gereedschap bij je hebt om onderweg kleine reparaties uit te kunnen voeren en smeermiddelen en dergelijke voor het onderhoud van je fiets.

Alle benodigde fietsaccessoires vind je op Sport44.com. Zorg dat je set compleet is en je veilig op weg kunt gaan

Een fietshelm is een essentieel onderdeel van de wielersport. Fanatieke fietsers kennen gegarandeerd het belang van een goede helm om onder andere risico’s bij een ongeval te vermijden. Niet alleen bij het wielrennen is een fietshelm noodzakelijk, ook is het verstandig om een helm te dragen als u bijvoorbeeld gaat skaten of touren op de fiets. Daarom is het belangrijk om een geschikt eexemplaar uit te kiezen die bij u past en ook nog eens comfortabel zit. Sport44.com heeft een uiteenlopend aanbod van high-performance race helmen tot stoere, makkelijk te bedienen kinderhelmen voor de allerkleinsten.

Of het nu voor wielrennen is, mountainbiken, skaten of voor kinderen op de fiets, in alle gevallen biedt een juiste helm behoorlijke bescherming aan het hoofd. De innovatieve collectie helmen van Sport44.com zijn daarom ook allen gemaakt van kwalitatieve lichtgewicht materialen die goede bescherming bieden, voordelig geprijsd zijn en er ook nog eens mooi uitzien. In deze online webwinkel vindt u ongetwijfeld het perfecte hoofddeksel om uw veiligheid en comfort te waarborgen en ook nog eens om de snelheid op de weg te verbeteren. Bestellen online gaat makkelijk, voor alle artikelen onder de € 99,0 betaald u geen verzendkosten.

Fietshandschoenen staan niet bij iedere fervente fietser hoog op het prioriteitenlijstje. Het is ook niet meteen het accessoire waar je meteen aan zou denken als een noodzakelijk onderdeel van een goede uitrusting. Nochtans is dit onterecht: er zijn enkele goede redenen waarom fietshandschoenen belangrijker zijn dan vaak wordt aangenomen.

Veilig boven alles

Fietshandschoenen hebben een driedubbel doel. In de eerste plaats zorgen deze voor voldoende grip op het stuur. Voor wie ooit met klamme of bezwete handen een manoeuvre trachtte uit te voeren: u weet dat wat extra grip op onverwachte momenten absoluut geen luxe is. Daarnaast zorgen de handschoenen ook voor een extra laag bescherming bij een eventuele valpartij. Het is overigens ook net op dit onderdeel dat kwaliteit echt belangrijk is: als de padding niet juist zit tast dit de bescherming aan en dit durft, zeker bij onbekendere merken, al eens te wensen overlaten.

Het is warm, het is koud

Fietshandschoenen bestaan in een winter en een zomeruitvoering. De zomeruitvoering is in de regel zonder vingertoppen en heeft als primaire functie dan ook de grip houden. De wintereditie zijn belangrijkste taak is dan logischerwijze ook beschermen tegen de koude. Verkijk je hier wel niet op: goede handschoenen zijn niet te warm of te koud. Hellen in eender welke richting zal het comfort op de fiets aantasten.

Neem zeker eens een kijkje op Sport44 en begin nu na te denken over welke handschoenen u wenst.

Wanneer je zoekt naar een fitnessapparaat dat zorgt voor een goede conditie en eigenlijk door vrijwel iedereen gebruikt kan worden, is een hometrainer toch wel ideaal. Niet meer in de regen, storm of hagel fietsen maar gewoon lekker voor de televisie fietsen. Er zijn veel voordelen aan een hometrainer, en ik bestelde er een bij www.fitnessapparaat.nl.

Aanrader!
Bij deze webshop hebben ze voor ieder wat, en dat vond ik al een groot pluspunt. Ik was niet op zoek naar een hele uitgebreide hometrainer, maar die optie was er wel. Voor mensen die dus wel een luxe hometrainer zoeken: hier zit je goed. De prijzen zijn zeer uiteenlopend. De een heb je al voor 199 euro, de ander kost soms wel rond de 1000 euro. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de functies, maar ik wilde het simpel houden. Wat ik in ieder geval wel kan zeggen, is dat ze er stuk voor stuk geweldig uitzien. Of dat nou een dure of juist een goedkopere variant is.

Het is nog steeds niet te laat om te beginnen met de goede voornemens, want daar kan je natuurlijk iedere dag mee starten. Als je voor 22:00 uur een bestelling plaatst, heb je je hometrainer de volgende werkdag al in huis, dus ook als er spoed bij is is fitnessapparaat.nl een aanrader.

Al met al ben ik erg tevreden over de prijs, de kwaliteit van mijn hometrainer en de snelle levertijd. Op naar een goede conditie met mijn nieuwe hometrainer!